';

Afwasservice voor Professionelen &
Herbruikbare glazen/bekers

Propere glazen en borden

Door onze lange industriële wasstraat op basis van omgekeerde osmose en door de samenwerking met de beste leveranciers van spoelmiddel, streven wij steeds naar het beste resultaat.

Wij doen ook de afwasservice voor drankenhandelaars en feestzalen die er voor zorgen dat wij steeds kunnen investeren in goede machines, vraag naar onze voorwaarden!?

Herbruikbare kunststof glazen

Wij zijn één van de eerste verhuur bedrijven die ook de herbruikbare kunststof glazen (plastiek bekers in de volksmond) aanbieden. Hiervoor doen wij vooral de verhuur en de afwasservice, maar ook voor de aankoop kunnen jullie bij ons terecht.

Het gebruik van kunststof glazen (tritan – vakjargon) biedt enkel voordelen, denk maar aan de veiligheid (breuk, scherven) op uw feest! 

Daarnaast natuurlijk de ecologische voetafdruk…. Maar dit hebben jullie ongetwijfeld al in het nieuws vernomen.

Kortom, wij staan klaar voor 2020 alles in kunststof te leveren!

Kom gerust langs!

Openingsuren:

Maandag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 12:30 Namiddag gesloten
Woensdag 9:00 - 12:00 Namiddag gesloten
Donderdag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Beste klant.
Door de extreme drukte kunnen wij niet garanderen dat alle gekozen artikelen ook effectief op uw bevestiging zullen staan.

U kunt online uw bestelling invullen, u ontvangt een melding dat onze software uw bestelling ontvangen heeft, let op dit is nog geen definitieve orderbevestiging.

Wij zullen uw bestelling analyseren en u zo goed mogelijk proberen helpen aan materialen, desnoods met alternatieven. Maar niet beschikbaar is ook een mogelijkheid. Na analyse ontvangt een een mail met de definitieve orderbevestiging als.pdf in bijlage. Zo lang u deze niet kreeg is uw bestelling niet aanvaard!

Bedankt voor jullie begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Mvg Butler Renting team.