';

Over ons

Al 30 jaar met passie voor uw feest

Sedert 1989 staat Butler in voor de verhuur van feestmaterialen! Begonnen in Zwijnaarde, met beperkte materialen en uitgegroeid in Sint-Martens-Latem. Butler is op die 30jaar tijd een ”begrip” bij de traiteur en de cateraar.

Ondertussen kunnen we ons een speler op de markt noemen en zeker wat glas en porselein betreft, kunnen we wel wat aantallen aan.

Daarom zijn wij ook onze nieuwe magazijnen aan het bouwen op slechts 4 km van waar we nu gelegen zijn, verdere info hierover volgt binnenkort.

Dit alles om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn…

Kortom we willen er nog 30 jaar bij doen!

Sinds 2018 in een nieuw jasje

Evolutie, dit is waar ons nieuw Logo is op gebaseerd!

Zoals de mens is gegroeid, is ook de “Butler” gegroeid in zijn persoon en als bedrijf. De nederige, behulpzame leverancier is uitgegroeid tot een volwaardige partner.

Die vooral naast de cateraar en traiteur staat om een feest tot een goed einde te brengen. Naast het leveren van materiaal, denken wij ook mee aan uw concept en kunnen wij zelfs de inrichting tot onze
zorgen nemen. Hiervoor werken we vaak samen met een interieur specialiste, die ieder feest, pop-up of evenement zal aankleden met beperkte middelen.

In 2018 is de zaak dan ook overgenomen door twee jongere, dynamische mensen met elk hun specifieke ervaring in catering en evenementen. Daardoor is er nieuw materiaal aangekocht en proberen we ook de mode trends te volgen…

 

De toekomst voor Butler en uw evenementen

Iedere euro opbrengst wordt tot 2020 in materiaal terug geïnvesteerd om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn!

Over nieuw, innovatief en vooral ecologisch materiaal te spreken, wij hebben een grote voorraad aan herbruikbare kunststof glazen.

Voor de overname reeds waren wij één van de pioniers met dit artikel in de evenementen wereld. Het tritan (vak-jargon) “de plastiek beker” in de volksmond, kent voor ons geen geheimen meer. En naast onze verhuur, doen wij ook de afwas service hiervoor!

Wij willen nog verder groeien, SAMEN met jullie! 

Dus een evenement in het vooruit zicht, aarzel niet
ons te contacteren.

Kom gerust langs!

Openingsuren:

Maandag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 12:30 Namiddag gesloten
Woensdag 9:00 - 12:00 Namiddag gesloten
Donderdag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Butler tijdens de zomervakantie

Aangepaste Openingsuren van 18/07 tot 12/08:

Maandag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 16:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 9:00 - 12:30 & 13:30 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wel steeds per mail of telefonisch bereikbaar!

Beste klant.
Door de extreme drukte kunnen wij niet garanderen dat alle gekozen artikelen ook effectief op uw bevestiging zullen staan.

U kunt online uw bestelling invullen, u ontvangt een melding dat onze software uw bestelling ontvangen heeft, let op dit is nog geen definitieve orderbevestiging.

Wij zullen uw bestelling analyseren en u zo goed mogelijk proberen helpen aan materialen, desnoods met alternatieven. Maar niet beschikbaar is ook een mogelijkheid. Na analyse ontvangt een een mail met de definitieve orderbevestiging als.pdf in bijlage. Zo lang u deze niet kreeg is uw bestelling niet aanvaard!

Bedankt voor jullie begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Mvg Butler Renting team.